keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Long time no see

Blogi on yleiseen tapaan pitänyt pientä hiljaista taukoa. Elämä pitää kiireisenä. Yritä nyt käydä töissä, nähdä kavereita, ylläpitää parisuhdetta, harrastaa jotain, käydä kaupassa, siivota kotia, katsoa TV:täkin joskus kun tulee kaikkia hyviä sarjoja, pitää huolta lemmikeistä ja/tai lapsista ja omasta kunnosta puhumattakaan... Ihminen ON moniosaaja!!

Mutta meemit piristää elämää! Tässä muutama terveelliseen elämään liittyvä....




Onnistunut työnhaku


TYÖNHAKU - Lähes jokaisen suomalaisen päänvaiva jossain vaiheessa elämää!
Minulle tämä aihe on ollut viime aikoina läheinen, tosin en ole joutunut pitkäaikaistyöttömäksi, ONNEKSI. Lyhyissä määräaikaisissa töissä roikkuminen ei suoranaisesti lisää itsevarmuutta. Täytyy pysyä koko ajan työnhaussa mukana ja etsiä "sitä oikeaa" työpaikkaa...

Ilmoituspalstalla roikkuu keskimäärin YKSI sopiva työpaikka parissa kuukaudessa, johon voisi hakea sellaisella innolla, että se ois "pakko saada!" Mutta kuinka voikin olla niin vaikeaa erottua isosta hakijajoukosta?
- Mä tein sen: erotuin! Kävin kahdella haastattelukierroksella ja sain työn, joka mun oli pakko saada! Hakijoita oli mun lisäkseni 86 ja selviydyin voittajana!! Tällaisella hetkellä ei voi olla muuta kuin hiton ylpeä.

ELÄMÄMKOULULAISET vois vaikka painua.... oikeeseen kouluun!!
"Elämänkoulun" käyminen ei paljon vakuuta työnantajaa.

Tää kuvaa hyvin mun ajatuksia!
Työhaastattelussa tulee puhuttua paljon vähemmän, mitä kerkeää jo päässään suunnitella.


Näin mä ajattelin kun sain töitä, mutta ILMAN sarkasmia!! :-D


Tsemppiä kaikille nuorille työnhakuun, tiedän miltä teistä tuntuu. Ehkä vähän vituttaa, mutta kun se unelmatyö tulee kohdalle: osoittakaa motivaationne!!


PS. työni on määräaikainen, vaikkakin aika pitkään, mutta I'LL BE BACK.  
Best wishes, Terminator